Find vores kommende naturoplevelser

Vores forskellige bæredygtige madoplevelser

Vi tilbyder naturoplevelser for private og erhverv. Her lærer du ikke kun fødevarerne at kende. Du lærer også, hvordan du kan blive selvforsynende og dyrke mad i naturen selv. Vores naturoplevelser finder sted nær Holbæk, Roskilde og Ringsted, og derfor har vi mange kunder fra hele Sjælland.​

Sådan foregår vores arrangementer

​Oplevelsen starter med, at du møder op i en skov. Her får du til opgave at samle din mad i naturen. Det kan f.eks. være bær eller svampe. Herefter mødes man og laver bål sammen. Så der er altså tale om masser af spændende aktiviteter i naturen.

Du har guider med på din naturoplevelse, fordi vi vil sikre os, at du ikke spiser noget giftigt – og så du hele tiden lærer noget nyt. Herunder kan læse om vores forskellige typer af naturoplevelser, hvor en af dem også er med en primitiv overnatning.

Yderligere information om vores naturoplevelser

Du har mulighed for at købe vores bæredygtige madoplevelser som en oplevelse for din familie eller som en teambuilding-oplevelse. Er du nysgerrig, men vil du gerne have flere informationer om vores forskellige pakker? Du er altid velkommen til at kontakte os for at stille spørgsmål. Vi kan helt sikkert finde en oplevelse, der matcher det, du har lyst til.

Vores telefonnummer er 60 24 72 79. Du kan også sende en mail til sankeriet@gmail.com eller benytte kontaktformularen. 

Naturoplevelse #1

En 6 timers Sanketur for begyndere. Stedet er udvalgt efter sæsonen, og du får en forsmag på, hvad der ligger i skovbunden og venter på at blive samlet op. Vi fortæller dig også, hvad du kan bruge det indsamlede til.

Prisen på kurset er 195,- pr. person

Naturoplevelse #3

En 24 timers Sanketur med overnatning i naturen, hvor Buschcraft og sankning blandes til et lærerigt kursus. Her viser vi dig, hvordan du får det bedste ud af naturen. Kurset her er et godt bud på en sjov teambuilding tur for firmaer.

Prisen på kurset er 1500,- pr. person

Naturoplevelse #4

En Sanketur for naturspecialisten til Sverige. Kurset inkluderer 3 dage med 2 overnatninger, og finder sted i en weekend. Her vandrer vi også gennem naturområdet tæt ved Tivedens National Park og Vættern.

Prisen på kurset er 3500,- pr. person

Få mere information om mine ydelser

​Du er altid velkommen til at kontakte mig for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig. Benytte kontaktformularen og jeg vender tilbage hurtigt muligt.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Book et arrangement

Se min kalender, og finde et event som passer dig og din interesse

facebook​   instagram

Firmaoplysninger

Nakkehoved Strandvej 46

3250 Gilleleje

Kontaktoplysninger​