Kommende arrangementer

Arrengementstype 1

Sanketur for begyndere, En 6 timers Sanketur på et udvalgt sted i bedst henseende for sæsonens udvalg en forsmag på hvad der bare ligger og venter på at blive samlet ind og et lille show and tell på hvad vi kan bruge det indsamlede til. 

Kurset koster 195,- pr person​

Arrangementstype 2

Sanketur med lidt ekstra, En 8 timers Sanketur i skønne omgivelser med sæsonens spisekammer i øjemed, der vil blive budt på lidt forskellige muligheder på hvordan vi kan nyde det indsamlede over en bålmiddag der afslutter dagen på lækker vis. 

Kurset koster 245,- pr person​

Arrengementstype 3

En Sanketur med overnatning og udfordringer, Et 24 timerskursus der blander Bushcraft og sankning og giver et godt bud på hvordan man kan få det bedste ud af en tur i Naturen på et døgn, der bydes på lidt forskellige bushcraft meals samt en klassisk overlev et døgn i skoven udfordring. Kurset er et godt bud til en teambuilding tur til firmaer.

Kurset koster 1500,- pr person

Arrangementstype 4

Sanketur for de øvede naturspecialister, Kurset afholdes henover en weekend i Sverige og inkluderer 3 dage med 2 overnatninger i skoven, samt udfordrende vandring gennem et formiddabelt naturrigt område tæt på Vættern og Tivedens National Park. 

Kurset koster 3500,- pr person​

Få mere information om mine ydelser

Du er altid velkommen til at kontakte mig for at høre mere om, hvad jeg kan gøre for dig. Du kan ringe til mig på telefon 60 24 72 79 eller sende en e-mail til sankeriet@gmail.com. Du kan også benytte vores kontaktformular.

Få mere information om mine ydelser

​Du er altid velkommen til at kontakte mig for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig. Benytte kontaktformularen og jeg vender tilbage hurtigt muligt.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Book et arrangement

Se min kalender, og finde et event som passer dig og din interesse

facebook​   instagram

Firmaoplysninger

Nakkehoved Strandvej 46

3250 Gilleleje

Kontaktoplysninger​