Ejeren og kokken

Ejeren og Kokken

Jeg har altid haft en naturlig passion for mad og mine fritidsjobs da jeg var ung knægt har næsten alle været med et omdrejningspunkt i det gastronomiske.

Som 28-årig var det sent at starte på uddannelsen, men med 9 års erfaring i restaurationsbranchen, så synes jeg måske det var på tide og nu har jeg langt om længe fundet mig til rette i den forunderlige verden af mad og de oplevelser den bringer med.

Med min store forkærlighed for lokal, bæredygtig og nærværende mad har jeg nu fået sat gang i drømmen om at skulle have mit eget sted, en drøm der skal udleves i et lokalsamfund meget lig det jeg er vokset op i.

Jeg arbejder med rustikke udtryk og gammel madhistorie og formidler dette gennem min tankegang om et alternativt spisekoncept hvor råvarerne og smagene er i fuld fokus.

Jeg elsker at formidle mad i hele oplevelser, der hvor den skal og kan nydes og der hvor alle sanserne kommer i spil.

Det at være kok er ikke et job eller en hobby, det er en livsstil!