Bloggen

Bloggen

  • Der ligger uden tvivl meget forarbejde førend det færdige resultat af Husmandsstedet og Sankeriet står helt klar, det betyder ikke vi ikke knokler.  Forårskurser skal planlægges, Den Mobile Sanker skal gøres klar, lokale fødevareproducenter skal besøges og potentielle gårde skal ses. herudover er der meget læsning og benarbejde i at kunne lære fra sig til Jer besøgende, men bare rolig, vi er på farten hele tiden og det bærer frugt hver dag.
  • I disse dage sidder jeg fordybet i historisk mad, jeg elsker at udforme fortidens tanker, med respekt for de råvarer vi producerer og spiser og få det frem i et nyt lys der kan tilpasses vor tids travle hverdag. Det er ikke altid nemt at finde tiden til at få lavet et veltilberedt måltid fra bunden, med børn, familie og venner der skal passes, ved siden er der arbejdet og de bestræbelser man gør for
  • Sankeriets Blog Velkommen til Sankeriet. Her er mit første blog-indlæg, der er virkeliggørelsen af min livsdrøm. Du kan her på siden læse mere om alt, hvad der foregår i Sankeriet, på gården, i Madvognen og hos mig selv. Jeg glæder mig til at skrive meget mere til jer. Venlig hilsen Martin, Sankeriet